Η εταιρεία Lectio Translations, στην Αθήνα, παρέχει υπηρεσίες Μετάφρασης και Διερμηνείας,υπεύθυνα, άμεσα και οικονομικά από το 1996, με εξειδίκευση στις Μεταφράσεις Ιατρικών και Νομικών κειμένων. Διαθέτει επίσης εξαιρετικό τμήμα Οικονομικών μεταφράσεων σε πληθώρα γλωσσικών συνδυασμών.

Στη Lectio Translations φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε άψογα και άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών μας, συνεργαζόμενοι με τους πλέον έμπειρους και εξειδικευμένους μεταφραστές, αλλά και ειδικούς στην επιμέλεια των μεταφράσεων.

Χάρη στην εμπειρία και την εξειδίκευσή μας, κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες σας, ανταποκρινόμαστε άμεσα και βρισκόμαστε στο πλευρό σας, ακόμη και πολύ μετά την παράδοση της εργασίας.

Χάρη στην ποιότητα και τη συνέπειά μας, διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Έτσι, το πολύτιμο αρχείο των εργασιών σας βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας, ακόμα και πολύ μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.

Αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η εχεμύθεια για εσάς. Αυτός είναι και ο λόγος που υπογράφουμε Συμφωνητικά Εχεμύθειας με όλους τους πελάτες μας.