Καλωσήλθατε στην ιστοσελίδα της Εταιρίας Μετάφρασης και Διερμηνείας Lectio Translations.

Η ιδρυτής και Γενική Διευθύντρια της Εταιρίας Μετάφρασης και Διερμηνείας Lectio Translations Βασιλεία Παπαθανασοπούλου, είναι απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής Άγιος Ιωσήφ (Ecole Francohellenique Saint Joseph), πτυχιούχος του Ιονίου Πανεπιστημίου Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.   Έχει επίσης παρακολουθήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο Κλινικών Δοκιμών στην Zeincro Hellas.  Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών (ΠΕΜ) και του Συνδέσμου Διερμηνέων Συνεδρίων (ΣΥΔΙΣΕ), μέλη της FIT  (Fédération Internationale des Traducteurs / International Federation of Translators) και της EULITA (European Legal Interpreters And Translators Association).

Σκοπός

Η Εταιρία Μετάφρασης και Διερμηνείας Lectio Translations ιδρύθηκε από την Βασιλεία Παπαθανασοπούλου το 1996 με σκοπό να φέρει στην Ελληνική αγορά την εξειδίκευση στο χώρο της μετάφρασης και της διερμηνείας: παρέχουμε σε κορυφαίες πολυεθνικές επιχειρήσεις με συνέπεια και εμπιστευτικότητα εξειδικευμένες υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας, καθώς και υπηρεσίες πολυμέσων (υποτιτλισμό, μεταγλωττίσεις).   Κάθε έργο ανατίθεται σε εξειδικευμένο επαγγελματία.  Έτσι ο πελάτης επωφελείται από την εμπειρία μας και η εργασία παραδίδεται ταχύτερα.

Η Εταιρία Μετάφρασης και Διερμηνείας Lectio Translations ειδικεύεται στον τομέα των Ιατρικών, Νομικών και Οικονομικών μεταφράσεων και εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες της από το 1996 με συνέπεια, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Ενδεικτικό πελατολόγιο

Το πελατολόγιο που παρουσιάζουμε είναι απολύτως ενδεικτικό.  Θα χαρούμε να μοιρασθούμε μαζί σας το πλήρες πελατολόγιό μας.  Τις υπηρεσίες μας έχουν χρησιμοποιήσει οι  φαρμακευτικές εταιρίες BRISTOL – MYERS SQUIBB Α.Ε.,  FARAN ΑΕΒΕ,  GLAXOSMITHKLINE A.Ε.Β.Ε.,  Janssen – Cilag Φαρμακευτική Α.Ε.Β.Ε.,  PFIZER  HELLAS  SA, SERVIER HELLAS ΕΠΕ, ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., WYETH HELLAS ΑΕΒΕ, Colgate-Palmolive Hellas ΑΒΕΕ, P&G Hellas Ltd CASTALIA LABS SA, τα Νοσοκομεία και Οργανισμοί Υγείας Μαιευτήριο ΙΑΣΩ, Υγεία, Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. οι Διαφημιστικές εταιρίες EDILYS SA, PAVLOPOULOU G. SA, PROGRESSIVE COMMUNICATIONS, PROVOLI PUBLICITY, JUST PUBLICITY, οι Εταιρίες τουρισμού και διοργάνωσης συνεδρίων CAPSIS HOTELS, CONGRESS EXCEL, ETS EVENTS, EUROLINE CONGRESS, ICB CONGRESS, MD CONGRESS, THEMA TEAM SA, το Υπουργείο Εσωτερικών, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΕΡΤ, ΑΝΤ1, ALPHA, το Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου Αρχαίας Ολυμπίας.

Όραμα

Επιδίωξή μας για το μέλλον είναι η σταθεροποίηση και ανάπτυξη του πελατολογίου μας με κορυφαίες εταιρίες καθώς και η σύναψη σταθερών συνεργασιών με τους καλύτερους εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου μας.

Στη Lectio Translations φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε άψογα και άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών μας, συνεργαζόμενοι με τους πλέον έμπειρους και εξειδικευμένους μεταφραστές, αλλά και ειδικούς στην επιμέλεια των μεταφράσεων.

Αυστηρή Εχεμύθεια

Αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι η εχεμύθεια για εσάς. Αυτός είναι και ο λόγος που υπογράφουμε Συμφωνητικά Εχεμύθειας με όλους τους πελάτες μας.