Η τουριστική βιομηχανία είναι κεντρικής σημασίας για την Ελληνική οικονομία και οι μεταφράσεις αποφασιστικής σημασίας για την επικοινωνία των παραγόντων του τουρισμού με τους συνεργάτες τους στο εξωτερικό.
Η Εταιρεία μας, Lectio Translations, εργάζεται εντατικά ήδη από το ξεκίνημά της συνδράμοντας τις Ελληνικές τουριστικές εταιρίες να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους.
Στο πελατολόγιό μας συγκαταλέγονται οι εταιρίες Capsis Hotels, Gelina 
Village,  Atlantica Hotels Rhodes κ.α.
Παρέχουμε:
  • Μετάφραση του website σας.  Δημοφιλείς γλωσσικές κατευθύνσεις είναι προς τα Αγγλικά, τα Ρωσικά, τα Γερμανικά.  Η Εταιρία μας, Lectio Translations καλύπτει όλες τις γλωσσικές κατευθύνσεις χάρη στην συνεργασία μας με έμπειρους και ειδικούς στο χώρο μεταφραστές.
  • Βελτίωση της ιστοσελίδας (website) σας.  Συχνά έχετε ήδη επενδύσει χρόνο και χρήμα στην δημιουργία του website σας και την μετάφρασή του.  Ίσως να αναμένατε περισσότερα από το μεταφρασμένο website σας.   Εμείς στη Lectio Translations θα χαρούμε να αξιολογήσουμε την μετάφρασή σας και να σας συμβουλέψουμε εάν μπορούν να γίνουν διορθώσεις – συμπληρώσεις.
  • Δημιουργία νέου περιεχομένου   

Όπως σε όλους τους τομείς, και στον τομέα του τουρισμού κάθε μετάφραση είναι μια ευκαιρία για την εξασφάλιση και διατήρηση μιας μακροχρόνιας συνεργασίας γι’ αυτό και παραμένουμε σταθερά στην αγορά από το 1996.  Παραμένουμε στο πλευρό του πελάτη μας συνεχώς και πολύ μετά την παράδοση της εργασίας.