Στη Lectio Translations παρέχουμε μεταγλώττιση

α) είτε σε συνδυασμό με την κατάλληλη μετάφραση του οπτικοακουστικού σας υλικού δημιουργώντας εκ νέου κείμενο, στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα.   Σημειωτέον, η μετάφραση που προορίζεται για μεταγλώττιση είναι ιδιαίτερη, καθώς πρέπει να είναι κατάλληλου αριθμού λέξεων ώστε να συντονίζεται με την ομιλία.  Σε αυτό έχουμε πολύχρονη εμπειρία στην Lectio Translations.

Β) είτε αυτοτελώς, σε περίπτωση που υπάρχει το κείμενο από εσάς,

Γ) επίσης μπορούμε να μεταφράσουμε το υπάρχον κείμενό σας από οποιαδήποτε γλώσσα σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Οι τεχνικοί της Lectio Translations είναι εξειδικευμένοι στον τομέα αυτό με μακροχρόνια εμπειρία στον δικό μας χώρο αλλά και στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συνεργαζόμαστε με στούντιο και ηθοποιούς ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά σε κάθε σας ανάγκη για μεταγλώττιση.  Μάλιστα, στην Lectio Translations σας παρέχουμε και δοκιμαστικό, ώστε εσείς να επιλέξετε την φωνή που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας.

Αφού δημιουργήσουμε το οπτικοακουστικό σας αρχείο, μπορείτε να το έχετε σε ένα ή περισσότερα DVD ή άλλο μέσο αποθήκευσης

Γι’ αυτό, όποια και αν είναι η ανάγκη σας σε μεταγλώττιση, ζητήστε προσφορά και θα χαρούμε να ανταποκριθούμε άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. 

Είμαστε εδώ για να καλύπτουμε τις ανάγκες σας σε μεταφράσεις, διερμηνεία και υπηρεσίες πολυμέσων.
Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας και θα λάβετε απάντηση μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εκπρόσωπό μας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά