Διερμηνεία Εξ Αποστάσεως (Webinars)

Οργανώνετε ένα Webinar ή Διαδικτυακό Συνέδριο;

Οι έμπειροι διερμηνείς της
Lectio Translations έχουν πλέον συγκεντρώσει εμπειρία και σε αυτόν τον τομέα της διερμηνείας και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στην απρόσκοπτη διεξαγωγή κάθε διαδικτυακής σας εκδήλωσης!

Τί είναι η Εξ Αποστάσεως Διερμηνεία;

Η Εξ Αποστάσεως Διερμηνεία είναι Ταυτόχρονη ή Διαδοχική διερμηνεία η οποία προσφέρεται διαδικτυακά χρησιμοποιώντας διαδικτυακές πλατφόρμες.  Αν και ήταν γνωστή, στην εποχή του κορωναϊού Covid19 γνωρίζει ιδιαίτερη ζήτηση καθώς έχει γενικά διακοπεί η διεξαγωγή των συνεδρίων με φυσική παρουσία. 

Πώς διεξάγεται η Εξ Αποστάσεως Διερμηνεία 

Η Εξ Αποστάσεως Διερμηνεία διεξάγεται με τη χρήση της αντίστοιχης διαδικατυακής πλατφόρμας και ακουστικών με μικρόφωνο.  Ο διερμηνέας δεν βρίσκεται στο χώρο της συνάντησης / του webinar / του συνεδρίου.

Όταν ο πελάτης διαθέτει την απαραίτητη τεχνική υποδομή, οι έμπειροι διερμηνείας της Lectio Translations μπορούν να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη σε διερμηνεία ώστε η εκδήλωσή σας να κυλίσει με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες.
 

Αν δεν διαθέτετε την κατάλληλη τεχνική υποδομή για την Εξ Αποστάσεως Διερμηνεία, στη Lectio Translations μπορούμε να σας βοηθήσουμε!